Rob

Vorige week zijn bij ons de nieuwe kozijnen geplaatst. Wij zijn zeer goed te spreken over Martin en natuurlijk Marcel en collega die bij ons uiteindelijk de plaatsing heeft gedaan. DHZ kozijnen is een bedrijf zonder bla bla in tegenstelling tot vele andere kozijnleveranciers. Er zijn goede afspraken te maken welke vervolgens ook nagekomen worden. De levering van de kozijnen keurig op tijd en de vakkundige monteurs installeren alles netjes en naar volle tevredenheid. En dat alles ook nog voor een zeer nette prijs.

Zeker aan te raden als je op zoek bent naar nieuwe kozijnen tegen een betaalbare prijs.

Rob, Alphen aan de Rijn

reacties van klanten

Wat klanten over ons zeggen

"2 kleine kozijnen op de tweede verdieping laten vervangen. Ondanks de drukte in de Coronatijd alles prima geregeld en oplevering eerder dan voorspeld. Gezellige monteurs ook die prima werk geleverd hebben. Kortom, een aanrader."
Frank de Jong
21-09-2020
"In oktober de gehele voorgevel, 3 woonlagen, de kozijnen laten vervangen. Ondanks het slechte weer gingen de mannen ongestoord en positief door. Er werdt erg netjes gewerkt, eind van de dag alles opgeruimd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de goede service. Er zat een barst in één van de ramen, deze werdt al een week later vervangen. Alleen maar pluspunten."
Agnes van Leeuwen
16-12-2020